Announcement

Collapse
No announcement yet.

Support not responding ? need parts :(

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Support not responding ? need parts :(

    I contacted support requesting parts for my InWin 909 case in August and was E-mailed back 4 days later listing the parts they had and prices.
    Asking me to reply back if I wanted the parts and they would give me payment details for my order.
    Over a month after replying and I still have heard nothing back from support.

    Can someone tell me if support have just gone home or something ?
    Iv tried contacting them again with a different E-mail in case replies were being black and still nothing.
    All I get is the automated reply message and that is it.

  • #2
    Originally posted by Auron111 View Post
    I contacted support requesting parts for my InWin 909 case in August and was E-mailed back 4 days later listing the parts they had and prices.
    Asking me to reply back if I wanted the parts and they would give me payment details for my order.
    Over a month after replying and I still have heard nothing back from support.

    Can someone tell me if support have just gone home or something ?
    Iv tried contacting them again with a different E-mail in case replies were being black and still nothing.
    All I get is the automated reply message and that is it.
    sorry to hear this, can you please email a screenshot to service@in-win.com.tw, so we can check in the backend to see where is the status ? sometimes it happened we have replied to users but it went to spam. Thank you.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Administrator_MD1 View Post

      sorry to hear this, can you please email a screenshot to service@in-win.com.tw, so we can check in the backend to see where is the status ? sometimes it happened we have replied to users but it went to spam. Thank you.
      Email has just been sent with the screenshot of the Email that I received as well as what I had replied to it with.
      Hopefully this can be fixed soon.

      Comment


      • Administrator_MD1
        Administrator_MD1 commented
        Editing a comment
        we have received your email to service mailbox. Once our NL office starts office hour, they will contact you to follow up the parts you requested. Thank you.

    • #4
      Originally posted by Administrator_MD1 View Post

      sorry to hear this, can you please email a screenshot to service@in-win.com.tw, so we can check in the backend to see where is the status ? sometimes it happened we have replied to users but it went to spam. Thank you.
      I now this is a late reply but I managed to get parts ordered, however they did not have have the rear panel so I will have to have it made myself.
      Because of this I would like to ask if you or anyone else know what type of captive screws were used on the rear panel ???
      I have found a list of ones that look similar but not sure what ones Inwin used
      https://www.mouser.co.uk/c/electrome...urerpartnumber

      Without this rear panel I will not be able to mount the radiator I have so I really need to get this part made since in win do not seam to have it.

      Comment


      • #5
        Auron111 for the 909 back panel captive screws, please choose PF11M-632-0 , we hope this will help you, thank you.
        Attached Files

        Comment

        Working...
        X